proudhome zwolle

VECHTSTRAAT 70

In Proudhome Zwolle zijn er 16 appartementen, 3 logeerkamers, grote woonkamer en keuken. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gemeubileerd en vormen een goede ontmoetingsplaats voor u en uw huisgenoten. 

Het tweekamerappartement in Proudhome Zwolle bestaat uit een woonkamer, slaapvertrek en een eigen badkamer. In de woonkamer bevindt zich een kitchenette die u de gelegenheid biedt een kopje koffie te zetten of een simpele maaltijd te bereiden. 

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer. Door de grote ramen staat u op met uitzicht over de binnenstad van Zwolle. Vanuit het slaapvertrek gaat u de badkamer binnen. Deze is voorzien een douche en wastafel.  Uw tweekamerappartement betreedt u vanuit de gemeenschappelijke ruimtes zoals de woonkamer of hobbyhoek.

Deze ruimtes bieden u de mogelijkheid de bewoners van de andere appartementen te ontmoeten. Ook zijn er drie logeerkamers voor gasten een uitgebreide woonkeuken.  Proudhome Zwolle wordt met veel zorg en toewijding ontworpen met als doel een warm en gezellig huis te creëren waarin sociale interactie en gezelligheid centraal staat.  

 inclusief:

  • Gas, water en licht

  • WiFi

  • Gemeubilleerde gemeenschappelijke kamers

  • Proudhomes services

huur: 900 euro P/m

LOCATIE

De woning ligt in het centrum van Zwolle, wat garant staat voor een levendige woonomgeving en gezelligheid op steenworp afstand. Zwolle biedt een unieke combinatie van een historische Hanzestad en de bruisende sfeer van een moderne mini-metropool. Binnen de oude stadsmuren, vinden verschillende spraakmakende tentoonstellingen en culinaire hoogstanden plaats.  

 

De omgeving buiten Zwolle leent zich perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Daar bevinden zich de oudste polders van ons land in de IJsseldelta, de rust van het Vechtdal en het prachtige landschap van de Weerribben-Wieden.

Geinteresseerd?

Senior Couple

Geinteresseerd geraakt in Proudhome Zwolle en meer informatie willen ontvangen? Meldt u zich dan aan via onderstaande knop en wij zo snel mogelijk contact met u op.