wonen bij

Gelijkgestemdheid staat hoog in het vaandel bij Proudhomes. Wij brengen bewoners met gelijke normen en waarden middels een matching platform bij elkaar. Het is wonen met gelijkgestemden met wie u - naast dezelfde normen en waarden - ervaringen, talenten en interesses deelt. Ons platform brengt deze gelijkgestemde mensen bij elkaar en zoekt daarvoor een warm thuis op gewenste locatie.  

geen bejaardentehuis 2.0, maar een studentenhuis 2.0

onze service

Leven in een Proudhome doet u met elkaar en onze huisgenoten houden elkaar goed gezelschap. Zo staat bijvoorbeeld samen eten, sporten, uitjes en ontspanning hoog in het vaandel. Daarnaast zijn de appartementen een uitstekende plek om terug te trekken en de rust op te zoeken wanneer u daar aan toe bent. Zelfstandig, maar niet alleen.

Proudhomes.jpg

proudhomes 

app

Wonen in een Proudhome wordt ondersteunt door de Proudhome app. Hiermee is onze virtuale servicedesk is 24/7 bereikbaar. Daarmee kunnen calamiteiten, algemene vragen, verhuishulp of bijvoorbeeld voor het organiseren van vervoer of (thuis)zorg geregeld worden. Via de app kunnen de bewoners ook onderling contact hebben.

Gemeenschappelijke keuken

Huiscoach & 

Schoonmaak

De huiscoach onderhoudt contact met de bewoners en ondersteunt de community. Bij onenigheid is hij/zij het eerste aanspreekpunt. Proudhomes zorgt ook voor een wekelijkse schoonmaak in de gemeenschappelijke ruimtes.

 

 

 

Screenshot 2019-09-03 at 09.26.57.png

proudhomes

community

De Proudhomes huiscoaches organiseren regelmatig activiteiten en evenementen voor bewoners om leuke en unieke ervaringen te beleven. Deze zijn vrijblijvend en kunnen ook door de bewoners zelf georganiseerd worden.

Hoe het werkt

1. AANMELDEN

U kunt zich aanmelden via de knop boven aan de website. Laat uw naam en emailadres achter, dan sturen we u een persoonlijke intake toe.

2. INTAKE 

In uw confirmatie mail krijgt u een link naar de intake test. Deze bestaat uit 20 vragen waarmee u uw voorkeuren kunt aangeven.

3. MATCHEN

Zodra wij uw intake hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Op basis van uw voorkeuren zoeken wij voor u een passend huis met huisgenoten.

4. PROEFWONEN

Zodra we een match hebben gevonden sturen we u een bericht. De volgende stap is proefwonen. Dit duurt doorgaans een week en is geheel vrijblijvend. 

5. verhuizen

Wanneer proefwonen (wederzijds) goed is bevallen, kunt u uw intrek nemen in het appartement. In het geval van een nieuw Prouhome zult u actief betrokken zijn bij de realisatie daarvan. 

Geinteresseerd?

Senior Couple

Geinteresseerd geraakt in Proudhomes en wilt u meer informatie ontvangen? Meldt u zich dan aan via onderstaande knop en wij zo snel mogelijk contact met u op.