wonen bij

Gelijkgestemdheid staat hoog in het vaandel bij Proudhomes. Wij brengen bewoners met gelijke normen en waarden middels een matching platform bij elkaar. Het is wonen met gelijkgestemden met wie u - naast dezelfde normen en waarden - ervaringen, talenten en interesses deelt. Ons platform brengt deze gelijkgestemde mensen bij elkaar en zoekt daarvoor een warm thuis op gewenste locatie.  

geen bejaardentehuis 2.0, maar een studentenhuis 2.0

De huizen

Modulair en circulair

Duurzaamheid is een van de kernwaarden bij Proudhomes. Daarom maken wij gebruik van modulaire en circulaire huizen.  Dat zijn houten complexen met  de laagst mogelijke CO2 uitstoot. De huizen zijn opgebouwd uit standaard modules, waardoor ze binnen 3 maanden gerealiseerd kunnen worden op basis van uw behoeften. Proudhomes worden levensloopbesteding gebouwd en zullen ook voorzien zijn van Smart Home technologie om veiligheid en comfort te waarborgen. De locaties zijn binnen een straal van 300 meter van voorzieningen.

Gemeenschappelijke ruimtes

De gemeenschappelijke ruimtes zijn gemeubileerd en vormen een goede ontmoetingsplaats voor u en uw mede bewoners. Elk Proudhome beschikt over een woonkeuken, een of meerdere woonkamers, een eetkamer en verschillende logeerkamers. 

APPARTEMENTEN

Bij Proudhomes heeft u zelf de keuze in wat voor soort appartement u wilt wonen. Er zijn twee opties:

Appartement A

Appartement B

Appartement A is compact, maar wel van alle gemakken voorzien. ​De woonunit ruimte aan een bad-, slaap-, woonkamer, keuken en balkon. Afhankelijk van de locatie, zijn de maandelijkse kosten voor dit appartement ongeveer 1000 euro per maand.

Appartement B is een ruim opgezette woonunit met extra kamer. Deze dient uitstekend als logeerkamer voor als uw (klein)kinderen komen logeren of als bijvoorbeeld studeerkamer. Afhankelijk van de locatie, zijn de maandelijkse kosten voor dit appartement ongeveer 2000 euro per maand.

onze service

Leven in een Proudhome doet u met elkaar en onze huisgenoten houden elkaar goed gezelschap. Zo staat bijvoorbeeld samen eten, sporten, uitjes en ontspanning hoog in het vaandel. Daarnaast zijn de appartementen een uitstekende plek om terug te trekken en de rust op te zoeken wanneer u daar aan toe bent. Zelfstandig, maar niet alleen.

proudhomes 

app

Wonen in een Proudhome wordt ondersteunt door de Proudhome app. Hiermee is onze virtuale servicedesk is 24/7 bereikbaar. Daarmee kunnen calamiteiten, algemene vragen, verhuishulp of bijvoorbeeld voor het organiseren van vervoer of (thuis)zorg geregeld worden. Via de app kunnen de bewoners ook onderling contact hebben.

Huiscoach & 

Schoonmaak

De huiscoach onderhoudt contact met de bewoners en ondersteunt de community. Bij onenigheid is hij/zij het eerste aanspreekpunt. Proudhomes zorgt ook voor een wekelijkse schoonmaak in de gemeenschappelijke ruimtes.

 

 

 

proudhomes

community

De Proudhomes huiscoaches organiseren regelmatig activiteiten en evenementen voor bewoners om leuke en unieke ervaringen te beleven. Deze zijn vrijblijvend en kunnen ook door de bewoners zelf georganiseerd worden.

proefwonen

U bent toe aan meer reuring en gezelligheid in uw leven, maar u weet nog niet goed of Proudhomes bij u past, en u vindt de stap naar een Proudhome spannend. Dat begrijpen wij. 

Wij nodigen u graag uit om te komen proefwonen in een van onze Proudhotels. Gedurende een week kunt u vrijblijvend kennis maken met het ons, het wonen in een Proudhome, en met andere geïnteresseerden. 

Meldt u aan via onderstaande knop, en wij sturen u vrijblijvend informatie op over een Proudhotel bij u in de buurt.

Geinteresseerd?

Geinteresseerd geraakt in Proudhomes en wilt u meer informatie ontvangen? Meldt u zich dan aan via onderstaande knop en wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

H.J.E. Wenckebachweg 144

1096 AR Amsterdam

m: info@proudhomes.nl

© 2020 by Stichting Proudhomes  | KVK 76235645 | Algemene voorwaarden