Samenwonen met 

comfort en gezelschap

Over ons

Proudhomes is een nieuwe woonconcept voor alleenstaande 65+'ers die behoefte hebben aan meer gezelligheid in het leven. Hierbij staat eigen regie en gezellig samenwonen centraal. Het is een manier van wonen waarbij ouderen ervoor kiezen om ruimtes te delen met gelijkgestemden, relaties op te bouwen en voor elkaar te zorgen. 

Het is ontstaan uit gebrek aan betaalbare, geschikte en gezellige huisvesting zonder zorg. Door gelijkgestemden samen te brengen in een geschikt en fijn huis hopen wij een sfeer te creëren waar positiviteit en geluk centraal staat. 

Proudhomes

meer dan wonen

"

Een  betaalbaar en comfortabel thuis creëren, waar fijn samenwonen centraal staat. 

"

onze missie

onze waarden

Older Woman Outside

eigen

regie

We zijn allemaal uniek in onze behoeftes. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren en wensen. WIj zetten bewoners in hun kracht, door services op basis van de behoeftes van onze bewoners in te richten. Geen chefkok of strijkservice, maar ondersteunig waar u écht behoefte aan heeft.

Screenshot 2019-10-01 at 17.57.08.png

ongedwongen

samenzijn

In een Proudhome woont u zelfstandig, maar niet alleen. U deelt gemeenschappelijke ruimtes met uw huisgenoten, maar u heeft genoeg privé ruimte om u terug te trekken. Het is een manier van wonen waarbij ouderen ervoor kiezen om ruimtes te delen met gelijkgestemden, relaties op te bouwen en voor elkaar te zorgen. 

Senior Couple

Duurzaam,

& Comfortabel

Onze huizen worden levensloopbestendig en duurzaam gebouwd en ingericht. Daarbij houden wij rekening met uw situatie. Ook waarborgen wij duurzaam en veilig wonen door de huizen te connecteren met smart home technologie.