ZWOLLE centrum - OVERIJSSEL

Verwachte opleverdatum: voorjaar 2020

Hobby hoek
Hobby hoek

Woonkamer
Woonkamer

Buitenkant Proudhome Zwolle
Buitenkant Proudhome Zwolle

Hobby hoek
Hobby hoek

1/9

In Proudhome Zwolle zijn er 18 suites, 3 logeerkamers, grote woonkamer en keuken. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gemeubileerd en vormen een goede ontmoetingsplaats voor u en uw huisgenoten. 

Het tweekamerappartement in Proudhome Zwolle bestaat uit een woonkamer, slaapvertrek en een eigen badkamer. In de woonkamer bevindt zich een kitchenette die u de gelegenheid biedt een kopje koffie te zetten of een simpele maaltijd te bereiden. 

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer. Door de grote ramen staat u op met uitzicht over de binnenstad van Zwolle. Vanuit het slaapvertrek gaat u de badkamer binnen. Deze is voorzien een douche en wastafel.  Uw tweekamerappartement betreedt u vanuit de gemeenschappelijke ruimtes zoals de woonkamer of hobbyhoek.

Deze ruimtes bieden u de mogelijkheid de bewoners van de andere appartementen te ontmoeten. Ook zijn er drie logeerkamers voor gasten een uitgebreide woonkeuken. 

 

Proudhome Zwolle wordt met veel zorg en toewijding ontworpen met als doel een warm en gezellig huis te creëren waarin sociale interactie en gezelligheid centraal staat.  

lidmaatschap:

€1100-€1250 per maand

Zwolle.jpg

Zwolle

De woning ligt in het centrum van Zwolle, wat garant staat voor een levendige woonomgeving en gezelligheid op steenworp afstand. Zwolle biedt een unieke combinatie van een historische Hanzestad en de bruisende sfeer van een moderne mini-metropool. Binnen de oude stadsmuren, vinden verschillende spraakmakende tentoonstellingen en culinaire hoogstanden plaats.  

 

De omgeving buiten Zwolle leent zich perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Daar bevinden zich de oudste polders van ons land in de IJsseldelta, de rust van het Vechtdal en het prachtige landschap van de Weerribben-Wieden.

proudhomes

community

Proudhomes is een community waar ervaringen, talenten en interesses gedeeld worden. Ons platform brengt deze mensen bij elkaar en zoekt voor deze mensen een warm en toekomstbestendig thuis. Daarnaast worden er allerlei leuke evenementen georganiseerd voor en door leden van de Proudhome community. Dat zijn vrijwilligers, bewoners, en wachtenden. 

Wat houdt lid zijn bij proudhomes Community in:

  • Matching tussen gelijkgestemde huisgenoten

  • Het vinden van een geschikte woning op gewenste locatie

  • Huur twee-kamer appartement inclusief badkamer en pantry

  • Gemeenschappelijke en gemeubileerde keuken, woon- en logeerkamers

  • Gas/water/licht en WiFi

  • Wekelijkse schoonmaak

  • Elke week bezoek van de Huiscoach 

  • Toegang tot de Proudhomes app (gemeenschappelijk agenda, contacten met andere Proudhomes)

  • Proudhomes evenementen

PH_Stock.jpg